25 Şub

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün özel ve resmi okullar arası işbirliğini destekleyen hami projesi kapsamında düzenlediğimiz ‘’Yeni Yılda İlk Hediyen’’ adlı sosyal sorumluluk projemizin kapanış etkinliği okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehit Üsteğmen Ümit BEKEM İlkokulu ile yürüttüğümüz projede; TED Kayseri Koleji öğrencileri, kardeş okul öğrencilerine müzik aletlerini tanıttı ve onlarla ebru sanatının inceliklerini paylaştı. Çalışmaların son basamağında yapılan resimlerden oluşan bir sergi ve mini bir konser ile proje tamamlandı. Projenin hazırlanmasında emeği geçen PDR Öğretmenlerimiz Merve YILMAZ ve Pınar OTÇIKIN’ a, Resim Öğretmenimiz Fatma TÜRKÖZ’ e, Müzik Öğretmeniz Eren TOKMAK’ a ve destek veren tüm yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.