Yabancı Diller Festivali Yapıldı.

İLKOKUL BAHAR ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR
30 Mayıs 2017
45. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA
31 Mayıs 2017

Her sene düzenlenen ortaokul yabancı diller festivali bu sene 25 Mayıs 2017 Perşembe günü okulumuzun kampüsünde gerçekleştirildi. Bu yılki festivale TED Yabancı Diller Koordinatörü Dr. Fatma Ataman’da katılım göstererek bizleri onurlandırdı. Festivalde öğrencilerimiz bir yandan farklı ülkelerin yemek kültürlerini keşfedip deneme imkanı bulurken diğer yandan da oyun köşesinde eğlenme şansı yakaladılar. Bahçe etkinliklerinin ardından festivalimiz sahnede devam etti. Öğrencilerimizin hem İngilizce hem Almanca sunuculuğuyla altında yürütülen dans, şarkı ve tiyatro gösterileri sergilenmiş ve festivalimiz izleyen velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Festivalimizde yer alan öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.