VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ATÖLYESİ

TED Kayseri Koleji, Hour of Code haritasında yerini aldı.
14 Aralık 2018
ÖDÜL YÖNETMELİĞİ
14 Aralık 2018

7 ve 8.sınıflardan sorumlu rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY tarafından 26 kasım – 7 aralık tarihleri arasında öğrencilerimize Lise Etkinlik Salonunda ve kendi sınıflarında şube şube Verimli Ders Çalışma Atölye çalışması yapıldı.

Atölye çalışmasında rehber öğretmenimiz;

-Her bir öğrencimizden  ulaşılabilir net bir hedefini anlatmasını

-Programlı ve istikrarlı çalışmanın , başarıya bizi bir adım daha yaklaştıracağını

-Ders çalışmayı engelleyen etmenleri ortadan kaldırmak için neler yapabileceğimizi

-Duygularımızı ve düşüncelerimizi nasıl yönetmemiz gerektiğini, düşüncelerimizin bizleri olumlu veya olumsuz yönde nasıl etkilediğini  iki kişilik gruplar halinde yaratıcı dramayla atölye çalışması yapmıştır.

Atölyenin sonunda Rehber öğretmenimiz kendi hazırladığı verimli ders çalışma kitapçığını  tüm öğrencilerimize dağıttı. Verimli ders çalışma kitapçığının  son sayfasında bulunan ‘’Benim Başarı Hikayem’’ bölümünü öğrencilerimiz doldurarak  atölye çalışmasını tamamlanmıştır. Oldukça verimli geçen rehberlik çalışmamızda emeği geçen herkese teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.