VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

7 Eylül 2016
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ayrıntıları için tıklayınız
16 Eylül 2016

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları ailesine katılan tüm veli ve öğrencilerimizin okulumuzu ve okuldaki uygulamaları tanımaları amacıyla hazırladığımız bilgilendirme toplantılarını 06.09.2016 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.

Düzenlediğimiz veli bilgilendirme toplantılarına; Okul Öncesi, İlkokul 1.sınıf ve Ortaokul 5.sınıf velilerimiz katıldı. Toplantıda; okulumuzdaki uygulamalar, ders müfredatı, ödül yönetmeliği gibi konularda müdür yardımcılarımız tarafından bilgilendirme yapıldı. Sınıf rehber öğretmenlerimiz, branş dersi öğretmenlerimiz yıllık planları hakkında velilerimize bilgi verdi. Halkla ilişkiler uzmanımız, gıda mühendisimiz ve hemşiremiz birimlerinde yürüttüğü çalışmalar konusunda velilerimizi bilgilendirdi.

Veli bilgilendirme toplantılarına katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm TED ailesine hayırlı olmasını diliyoruz.