• 0 352 230 60 60
VAKIF YÖNETİM KURULU
Ömer ÖZBAKIR

Yönetim Kurulu Başkanı

Ömer ÖZBAKIR 1962 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Kayseri Koleji’nde (1979) tamamladı. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Ömer ÖZBAKIR uzmanlık eğitimini İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji alanlarında tamamladı. Halen Erciyes Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 2002-2004 Yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ve 2001-2005 yılları arasında Üniversitelerarası Kurul üyeliği görevlerinde de bulundu. Türk Tabipler Birliği Kayseri Şubesi, Türk Gastroenteroloji Derneği, Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği’nde üyeliği bulunan Ömer ÖZBAKIR, halen Türk Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi Müteşebbis Heyet Üyeliği ve Kayseri Yüksek Öğrenim Vakfı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerine de devam etmektedir. Ömer ÖZBAKIR evli ve iki çocuk babasıdır.

Ender BATUKAN

Yönetim Kurulu 2. Başkanı

1958 Kayseri doğumlu olan Ender Batukan, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi mezunudur. Karayollarında 5 yıl çalıştıktan sonra askerlik dönüşü 1986 yılında Kayseri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde göreve başladı. Belediye’de Fen İşleri Müdürlüğü ve AYKOME Müdürlüğü görevlerinden sonra 1997 yılında KASKİ’de göreve başladı. Kaski Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 17.12.2002 tarihinden itibaren Kaski Genel Müdürlük görevini yürütmektedir.TED Kayseri Koleji Vakfı Yönetim Kurulunda uzun yıllar görev alan Batukan halen TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesidir.Ender Batukan evli ve üç çocuk babasıdır.

Muharrem KAŞIKÇI

Yönetim Kurulu Sayman Üye

1959 Kayseri doğumlu Muharrem Kaşıkçı, orta ve lise eğitimini TED Kayseri Koleji’nde 1977 yılında tamamladı. 1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2007 tarihinde TED Kayseri Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.TED Kayseri Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da sürdüren Muharrem Kaşıkçı evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mehmet ERCİYES

Yönetim Kurulu Sekreter Üye

1975 yılında Kayseri’de doğdu. TED Kayseri Kolejinden 1993 yılında mezun olduktan sonra 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Özel bir bankada Banka Müfettişi olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında halen yapmakta olduğu mali müşavirlik mesleğine başladı. 2003-2008 yılları arasında TED Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2005-2009 yılları arasında TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Halen TED Kayseri Temsilciler Kurulu Başkanlığı, AGÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Mülkiyeliler Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, KAYSAV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Kayseri İli Çevre Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda misafir öğretim görevlisi olarak da ders vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ahmet Murat KÖMÜRCÜ

Yönetim Kurulu Üyesi

Murat KÖMÜRCÜ 1969 yılında Kayseri’de doğdu. Orta ve lise eğitimini TED Kayseri Koleji’nde (1987) tamamladı. ODTÜ İnşaat Mühendisliği’nden (1991) mezun oldu. 1991-1993 arasında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisans eğitimini burslu olarak tamamladı. 1991-1995 arasında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Yapı Mekaniği Anabilim dalında ikinci yüksek lisans eğitimini bitirdi. 2007 yılında Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümünde doktora derecesini aldı. İş hayatına Bilkent Üniversitesinde (1992) araştırma görevlisi olarak başlayan Murat KÖMÜRCÜ, daha sonra inşaat sektörüne geçerek Alarko’ da işe başladı. Halen, inşaat ve elektrik sektöründe kurucu ortak olduğu fırmalarda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta, aynı zamanda Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. TED Kayseri temsilciliği yönetim kurulunda görev yapan Murat KÖMÜRCÜ, okulumuzun mezunlar derneği ve spor kulübünde de çeşitli zamanlarda görev yapmıştır. Murat KÖMÜRCÜ evli ve iki çocuk babasıdır.

Adnan TURGUT

Yönetim Kurulu Üyesi

1962 Kayseri doğumlu, evli ve üç çocuk babası olan Adnan TURGUT, ilk, orta ve lise öğrenimini TED Kayseri Koleji’nde (1979) tamamladı. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.1988 yılında kurulan TED Kayseri Koleji Mezunlar Derneğinin ilk yönetiminde kurucu üye olarak görev aldı.1996-2000 yılları arası TED Kayseri Koleji Mezunlar Derneğinde Başkanlık ve Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.2007-2011 arası TED Kayseri Koleji Vakfında Sayman olarak görev yapmıştır. Adnan TURGUT ortağı olduğu aile şirketlerinin yönetim kurulu üyeliği görevini de halen sürdürmektedir.

Mustafa SAMANCI

Yönetim Kurulu Üyesi

1961 Kayseri doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Mustafa SAMANCI, orta öğretimini TED Kayseri Koleji’nde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme bölümünden mezun oldu. 1998 Yılından beri Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitim Vakfında (ZİÇEV) fahri olarak Başkan Yardımcısı olarak çalışmaktadır. Halen kendi Ticarethanesinde Tekstil işi ile ilgili ticari hayatını sürdürmektedir.

Ali Hakan ÇEŞME

Mehmet ERKİLETLİOĞLU

Yönetim Kurulu Üyesi

1970 Kayseri doğumlu Mehmet Rauf ERKİLETLİOĞLU lise öğrenimi TED Kayseri Kolejinde (1988) tamamladı. 1993 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 2008-2009 yıllarında TED Kayseri Kolej Spor Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004-2008 yılları arasında TED Kayseri Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, 2008-2010 yılları arasında TED Kayseri Koleji Mezunları Derneği Başkan Yardımcılığı ve 2010 yılından beri de TED Kayseri Koleji Mezunları Derneği Başkanlığı görevini de sürdürmektedir. Ayrıca kurucu üyesi olduğu TED-FED’in de Yönetim Kurulu üyeliği görevini de sürdürmektedir. Sahibi olduğu mimarlık ofisinde mimarlık yapan Mehmet Bey evli ve iki çocuk babasıdır.