“UNUTULAMAYANLAR” ŞİİR DİNLETİSİ

28 Aralık 2017
TED KAYSERİ COLLEGE KINDERGARTEN CRAZY COSTUME PARTY
29 Aralık 2017

26.12.2017 Salı günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen “Unutulamayanlar” temalı şiir dinletisi büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz şiir dinletimizin bu yıl ki konusu  unutamadığımız, hafızalarımıza kazınan, tekrar tekrar izlediğimiz eski Türk filmlerinin ve dizilerin son sahnelerinin yayınlandığı bölümler  öğrencilerimizin duygularını içine kattığı birbirinden güzel şiirlerle dile geldi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle sanata, edebiyata ne kadar önem verdiğini anlatmıştır. Atamızın yaktığı bu meşalenin bir parçası olarak öğrencilerimizin şiir sevgisi konusunda farkındalık kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Selim BAHADIR’ı ve emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.