07 Kas

2017- 2018 Eğitim -Öğretim yılında Erasmus ve E-twinning projeleri kapsamında E-twinning Kulübü ortaokul öğrencilerimizle yürütmüş olduğumuz üç  uluslararası projeden “Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerimizi” aldık. Öğrencilerimizin dil eğitiminin yanında çağımız teknolojilerini kullanma becerilerini geliştirmesi, ekip çalışmasını sağlaması, farklı kültürleri tanımalarına imkan vermesi, disiplinler arası eğitimi desteklemesi ve yenilikçi ve yaratıcı anlayışla eğitime yön vermesi gibi daha birçok alanda beceri kazandıran bu projede emeği geçen tüm kulüp öğrencilerimizi kutluyoruz. Projelerin yürütülmesinde öğrencilerimize rehberlik eden Kulüp Öğretmenlerimiz Fatma BAYSAL ve Fulden ÖZKAN SEYFELİ’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve öğretmenlerimizi bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.