Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB)  Öğrencilerin Gösterdiği Yoğun İlgi İle Gerçekleştirildi

BU YIL 7. si DÜZENLENEN ELT KONFERANSINA OKULUMUZDAN 15 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ KATILDI
3 Nisan 2015
1.SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
6 Nisan 2015

2015-2016 öğretim yılında TED Okulları’na alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği “Tam Eğitim Bursu Sınavı”, 4 Nisan 2015 Cumartesi günü, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları’nda gerçekleştirildi. Tam Eğitim Bursu(TEB) Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından verilen; ancak başarılı, maddi imkânları yetersiz olan öğrencilerin öğrenim ve diğer masraflarının üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılanmasına yönelik olan bir burstur.
Okulumuzda gerçekleştirilen sınava; şehrimizden ve çevre illerden 1746 öğrenci katıldı. Sınava giren öğrencileri;  aileleri heyecanla okul bahçesinde bekledi. Biz de sınavda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyor, öğrencilere başarılar diliyoruz.