20 Kas

Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca (BİDEB) bu yıl 49. düzenlenecek olan proje yarışması için okulumuz lise bölümü öğretmenleri ile heyecanlı bir başlangıç yapıldı.

Okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimizin katıldığı bilgilendirme toplantısında birbirinden özgün projeler hakkında paylaşımlar yapıldı. Pasta kesimi ile devam eden toplantının sonunda TED TUBITAK koordinatörümüz Müdür yardımcımız Sayın Muammer GÜNDÜZ  öğretmenlerimize göstermiş oldukları yoğun katılım  ve ilgiden dolayı teşekkür etti.