TİYATRO TOPLULUĞUMUZ İZLEYİCİYLE BULUŞTU

“7. Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantısı” 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.
6 Mayıs 2015
8 Mayıs 2015

TED Kayseri Koleji Özel Lisesi Tiyatro Topluluğu bu öğretim yılında, Müsahipzade Celal’in yazdığı Edebiyat Öğretmenimiz Fatih AKI’nın yönettiği “İstanbul Efendisi” adlı oyunu  7 Mayıs 2015 Perşembe  günü okulumuz konferans salonunda sahneledi.
Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizden   büyük beğeni ve alkış alan oyun, Kayseri Büyük Şehir Belediyesinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği Uluslararası Tiyatro Festivalinde sahnelenecektir. 23 Mayıs 2015 Cumartesi  günü Kayseri Şehir Tiyatrosunda, saat 13:30’da sahnelenecek oyunumuza tüm TED ailesini bekliyoruz.
Tiyatro topluluğumuzu ve Edebiyat Öğretmenimiz Fatih AKI’yı çalışmalarından dolayı kutluyor, okulumuzu temsil edecekleri “Uluslararası Tiyatro Festivalinde” başarılar diliyoruz.