TEOG’da Tam Yapan Altın Öğrencilerimizi Büyükşehir Belediye Başkanı Ödüllendirdi

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN “SUPER HERO DAY” COŞKUSU
18 Ocak 2017
TEOG SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZLE VE VELİLERİMİZLE KOCASİNAN BELEDİYESİNDEYİZ
19 Ocak 2017

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı birinci dönem sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan İrem ERSOY ve Eylül Özgün Kayseri Büyükşehir  Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK  tarafından altınla ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Elmalı ,TEOG Sınavı´nda tam yapan  öğrencilerimiz ve  Genel Müdürümüz   Arif Sırrı ŞİRİN ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i  ile ziyaret etti.

Başarılı öğrencileri tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik  “120 soruda 120 soruyu doğru cevaplayıp Kayseri´yi Türkiye ortalamasının üzerine çıkarmak sizlerin sayesinde oldu. Bundan dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ama asıl öğretmen kadrosuna, yönetici kadrosuna, bu öğrencilerimizi yetiştiren ekibe teşekkür ediyorum. Eğer yeterli derecede bilim adamı yetiştiremiyorsak, bilime önem verip de kaliteli başarılı öğrencilerin çıkmasını sağlayamıyorsak mevcut eğitim ya da bilim adamı mirasımızı kısa sürede tüketiriz. Bizim bir taraftan durmadan aşağıdan güçlü bilgilerle donanmış başarılı öğrenciler yetiştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik TEOG Sınavı´nda 120 soruda 120 doğru cevap veren başarılı öğrencilere hediyeler takdim etti ve bir süre öğrencilerle sohbet etti.