TEOG SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZLE VE VELİLERİMİZLE KOCASİNAN BELEDİYESİNDEYİZ

TEOG’da Tam Yapan Altın Öğrencilerimizi Büyükşehir Belediye Başkanı Ödüllendirdi
19 Ocak 2017
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI
20 Ocak 2017

19.01.2017 Tarihinde 2016-2017 1.Dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavlarında Tam yapan öğrencilerimiz, tüm sorularda bir yanlışı olan öğrencilerimiz, öğrencilerimizin velileri ve rehber öğretmenimiz Zeliha Ataşcı, Kocasinan Belediyesinin düzenlemiş olduğu ödül törenine katıldılar.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Duran’ın da katıldığı ödül töreninde   öğrencilerimizi tek tek kutlayarak  kendilerine hedeflerini sordu akabinde altın ve çeşitli  hediyeler takdim etti.

Belediye başkanımız TEOG da tam yapan ve  bir yanlış yapan öğrenciler arasında çok büyük fark olmadığını ifade ederek öğrencilerimizin başarılarının 2.TEOG da da katlanarak artması temennisinde bulundu.

Ödül töreninde velilerimizin de yer alması hem öğrencilerimiz için hem de ailelerimiz için güzel bir gurur kaynağı olmuştur.

Bu güzel başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.