TEDMUN 2016 “Break The Silence”

TED Kayseri Koleji’nde Pi Günü Coşkusu
15 Mart 2016
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
16 Mart 2016

10-13 Mart 2016 tarihleri arasında 3.’sü düzenlenmiş olan Model United Nations (MUN) TEDMUN’16 “Sessizliği Kırmak” konulu konferansa TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 9.sınıf öğrencilerinden 1 elçi ve 9 delege olmak üzere 10 kişi katılmıştır. TED Ankara Koleji’nin ev sahipliğini yaptığı ve 19 okuldan 300 lise öğrencisinin katıldığı bu konferansta öğrencilerimiz ülke sorunlarını ele alıp tartışmış ve çözüm üretmeye çalışmışlardır. Öğrenciler ait oldukları genel meclislerde başkanlarının da önderliğinde kendilerini ifade edebilme, karşıt düşüncelere yorum yapabilme ve kendilerine sorulan sorulara çözüm üretebilme gibi becerilerini kullanma fırsatı bulmuşlar ve eşşiz bir eğitici deneyim yaşamışlardır.