23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 95. YILI KUTLAMA TÖRENİMİZİ ONURLANDIRMANIZ DİLEĞİYLE
17 Nisan 2015
OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YABANCI DİL GÜNLERİ
17 Nisan 2015

TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı’nı saat 09.00’da İstanbul’da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. Sizde www.ted.org.tr adresinden basın toplantısını canlı olarak izleyebilir ve “Seçim Değil, Nesil Kurtarma Zamanı” sloganıyla change.org sitesinde açılan imza kampanyasına katılarak, sosyal medya hesaplarınızda(facebook, twitter) kampanya ile ilgili paylaşım yaparak TED ailesinin bir ferdi olarak çocuklarımızın geleceğine destekte bulunabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.