05 Eyl

TED Genel Merkezi Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü uzmanları ve ülkemizin dört bir yanını bir meşale gibi aydınlatan TED Okullarının uzman öğretmenlerinden oluşan 62 kişilik bir grupla 28-31 Ağustos 2018 tarihlerinde “TED Okulları Ortaokul Kademesi Soru Bankası Projesi Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Çalıştay’ da katılımcılar TED okullarında yıl boyu yapılacak deneme ve izleme sınavlarını değişen soru tarzlarına göre oluşturdular ve gelecek eğitim öğretim yılında uygulanacak ölçme değerlendirme çalışmalarının planlanmasını yaptılar.

Ayrıca Çalıştaya katılan öğretmenlerimiz Doç. Dr. Eren CEYLAN ve Prof. Dr. R. Nükhet DEMİRTAŞLI hocalarımızdan branşlarına göre  “Nitelikli Soru Yazma Stratejileri Eğitimi” aldılar.