TED OKULLARI İÇ ANADOLU BÖLGESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ TED KONYA KOLEJİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel Yazılı Ocak ayı Takvimi (Güncelleme)
28 Aralık 2015
SİBER SUÇLARA KARŞI BİLİNÇLENİYORUZ
28 Aralık 2015

Okulumuz PDR, Görsel Sanatlar, Müzik, İngilizce ve Beden Eğitimi branş öğretmenlerinin katılmış olduğu TED Okulları İç Anadolu Bölgesi Hizmet İçi Eğitim Semineri 19 Aralık Cumartesi günü TED Konya Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Seminere; TED Afyon Koleji, TED Alanya Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Kayseri Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Polatlı Koleji ile Konya ilinde yer alan devlet ve özel okul öğretmenleri katıldı.

Türk Eğitim Derneği tarafından alanında uzman akademisyenler aracılığı ile gerçekleştirilen seminerde Sosyal Bilgiler, PDR, Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi ve İngilizce branşlarındaki güncel gelişmeler, programlar, uygulamalar, kazanımlar ve yeterlilikler değerlendirildi.
Verimli ve katılımcı geçen seminerlerde öğretmenlerimiz TED öğretmenleri ile bir arada olmanın keyfini yaşarken bir taraftan da yeni bilgiler kazanmanın hazzını duydular.