04 Eki

29-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Türk Eğitim Derneği tarafından Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe öğretmenlerine yönelik TED Okulları Hizmet İçi Eğitim Programı Ankara’da TED Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Programa TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulunda görev yapan Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe öğretmenleri ile diğer TED okullarından aynı branşlarda öğretmenler katıldı.

Programda; Fen Bilimleri alanında “Bilimin Doğası Nedir?” konusunda Prof. Dr. Esen Öztiryaki Kondakçı ve Doç. Dr. Demet Kırbulut, matematik alanında “Öğretim Materyali Geliştirme ve Kullanma” konusunda Dr. Zerrin Toker ve Türkçe alanında “Yaratıcı Yazma Yöntem ve Teknikleri” konusunda yazar Dr. Nilay Yılmaz bilgiler verip paylaşımda bulundular.