TED OKULLARI ALMANCA ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK On-Line EĞİTİME BAŞLADI

TED Okulları 13. Müdürler Toplantısı Çeşme’de Gerçekleştirildi
21 Ekim 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ 2. ULUSAL FORUMU (TEKUF 2014) KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
21 Ekim 2014

18-19 Ekim 2014 tarihlerinde TED Okullarından 17 Almanca öğretmeni, Goethe Enstitüsü işbirliği ile Moodle platformu üzerinden, uzmanlar eşliğinde 33 hafta sürecek bir eğitime başladılar.
İlk buluşma TED üniversitesinde gerçekleşmiş olup bir buçuk gün sürdü.  Almanca öğretmenlerimiz   Pervin Doğan, Çiğdem Erdem, Öznur Polat ve Onur Karga katılımcı olarak bu programa katıldı.
DLL “Deutsch lehren und lernen” (Almanca öğretmek ve öğrenmek)  Goethe Enstitüsü tarafından öğretmenlere sunulan bir hizmet içi eğitim semineri serisidir. Almancanın öğretimi konusunda çağdaş yaklaşım ve yönelimleri temel alan ve öğretmen ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran bir programdır.