TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR’DE YAPILDI

19 Ekim 2015
Sosyal- Sportif Etkinlikler
20 Ekim 2015

TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları’nın on dördüncüsü, 15–18 Ekim 2015 tarihlerinde TED Eskişehir Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya okulumuzdan Genel Müdür-Ortaokul ve Lise Müdürümüz,Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul Müdürümüz Raci ÜLKE katıldı.
Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU, Genel Müdür Sevinç ATABAY, Eğitim Koordinatörü Selçuk ÖZDEMİR, Genel Merkez eğitim uzmanları ve TED Okulları’nda görev yapan 63 okul müdürün katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, TED Okulları’nın 2014–2015 öğretim yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılarak, 2015–2016 öğretim yılı ile ilgili hedef ve planlar paylaşıldı.
Toplantılara ayrıca TED Üniversitesi’nden akademisyenler ve İzgören Akademi’den eğitim uzmanları yönetici eğitmeni olarak katıldı. Toplantılar öncesinde Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU, Eskişehir Valisi Güngör Azim TUNA’yı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN’i ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ’ı ve TED Eskişehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Metin SÜRELl’i makamlarında ziyaret ederek, eğitimin dünyasının sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.