TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

8 Ocak 2015
  TED SENFONİ ORKESTRASI KAYSERİLİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
12 Ocak 2015

TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında, MEB İngilizce öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri, 10 TED Okulunda  (Antalya,Aydın,Bursa,Hatay,Isparta,İstanbul,İzmir,Kayseri,Mersin,Samsun) Milli Eğitim Bakanlığı okullarında 5.-8. Sınıflarda görev yapan 30’ar İngilizce öğretmeninin katılımı ile hayata geçti.
4 kademeden oluşan ve  2014-2015 eğitim-öğretim yılı boyunca 40 saat olarak (Aralık ayından Nisan ayının sonuna kadar) yürütülecek  eğitimin ilki,  “Dersi planlama mı? Yoksa öğrenmeyi planlama mı ?“ ve ‘Öğrenci seviyesine göre ‘Farklılaştırılmış Öğretim’  konularında okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIM tarafından 20 İngilizce öğretmeninin katılımıyla uygulamalı olarak yapılmıştır.