TED KAYSERİ KOLEJİNİN 53.YILINDA ATATÜRK SPOR MERKEZİMİZİN, ANAOKULU VE ORTAOKUL BİNALARIMIZIN AÇILIŞLARINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Bir Destandır Çanakkale
19 Mart 2019
TED Ankara Koleji Mezunlar Korosu’ndan “Öykülü Nağmeler”
21 Mart 2019

TED Kayseri Koleji’nin 53.kuruluş yılında, Atatürk Spor Merkezimizin, Anaokulu ve Ortaokul binalarımızın açılışlarını görkemli bir açılış organizasyonuyla gerçekleştirdik.

Açılış törenimize; önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan Kayseri Milletvekili Sayın Taner YILDIZ, Kayseri Milletvekili Sayın İsmail TAMER, Kayseri Milletvekili Sayın Dursun ATAŞ, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇELİK, Kayseri Vali Yardımcısı Sayın Dr. Nail ANLAR, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Sayın Kerim GÜNEY, Kocasinan Kaymakamı Sayın Mustafa KILIÇ, Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ, Talas Belediye Başkanı Sayın Mustafa PALANCIOĞLU, Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Kamil AKÇADIRCI, AKP Kayseri İl Başkanı Sayın Şaban ÇOPUROĞLU, TED Sivas Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın Erdem ER, okulumuzun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Törenimiz; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR’ ın açış konuşmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve TED Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun yönetim kurulu üyelerimize plaket takdimi ve konuşması ile devam etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ’ ın, Kayseri Vali Yardımcısı Sayın Dr. Nail ANLAR’ ın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇELİK’ in ve Kayseri Milletvekili Sayın Taner YILDIZ, ın konuşmalarının ardından, Atatürk Spor Merkezimizin, Anaokulu ve Ortaokul binalarımızın açılışları yapıldı.

Açılış törenimiz; 53 yıllık mazimizi anlatan fotoğraf sergisinin ve açılışı yapılan binalarımızın gezilmesi ile sona erdi.