TED KAYSERİ KOLEJİ’NİN 50.YIL KUTLAMALARI GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA BAŞLADI

7 Ekim 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU TARAMA SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
12 Ekim 2016

TED Kayseri Koleji’nin 50.kuruluş yılında, yeni ilkokul binamızın açılışı ve spor salonumuzun temel atma törenini gerçekleştirdik.

Açılış törenimize ve spor salonumuzun temel atma törenine; Kayseri Valimiz Sayın Süleyman KAMÇI, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU, Kocasinan Kaymakamımız Sayın Ali CANDAN, Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ, Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR, Abdullah GÜL Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim GÜNEY, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, TED Okulları Vakıf Başkanları ve Kurucu Temsilcileri, Okulumuzun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR’ ın, TED Genel Başkanımız Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK’ in ve Sayın Valimiz Süleyman KAMÇI’ nın konuşmalarının ardından törenimiz inşaat komisyonu üyelerimize plaket takdimi ile devam etti.

Spor salonu temel atma törenimiz gerçekleştirildikten sonra, ilkokul binamızın açılışı yapıldı. Açılış törenimiz; ‘’Nostalji Fotoğraf Sergisi’’ ve kokteyl ile sona erdi.

Video için tıklayınız.