TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL’DA DÜZENLENEN “TED İSTANBUL VII. ULUSAL FORUMU’NDAYDI…

Sosyal Medya Hesaplarımız
14 Şubat 2017
DİKSİYON VE GÜZEL KONUŞMA SEMİNERİ
16 Şubat 2017

10-13 Şubat 2017 tarihleri arasında, TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Lisesi

tarafından düzenlenen TED İstanbul VIII. Ulusal Forumu(TİUF)’na Edebiyat Öğretmeni Selim BAHADIR’ın rehberliğinde 12 Delege ile katıldık. TED İstanbul VIII. Ulusal Forumu, lise öğrencilerinin belli komiteler içinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmalarını ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayan ulusal bir konferanstı. Bu forum, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları ve genel kurul gibi standart EYP aktivitelerinin tümünü barındıracak şekilde olup, forumun çalışma dili tamamen Türkçeydi.

Forum’da tartışılan konular: dünyamız ve ülkemizdeki ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel sorunlardı. Amaç, lise öğrencileri arasında güncel konular hakkında farkındalık yaratma ve gündem sorunlarına ortak çözümler üretebilmekti. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimiz; birlikte çalışmayı, sorumluluk almayı, üretmeyi, sonuç odaklı düşünmeyi, çevresindeki olaylara daha duyarlı olmayı ve daha fazlasını öğrendiler.

TİUF’un onur konuğu gazeteci yazar Emin ÇAPA’nın sunumu katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerimize, bu forumda okul kültürümüzü başarı ile temsil ettikleri için ve gösterdikleri üstün performanslarından dolayı teşekkür ederiz.