TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri İçin 2015 YGS Başvuru İşlemleri Duyurusu

Öğrencimiz Beyza Öner Avrupa Gençlik Parlamentosunda
31 Aralık 2014
Aile Okulu -3 Seminerimiz Öğretmen ve Velilerimizin Katılıyla Gerçekleşti
5 Ocak 2015

2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olup, sınav başvuruları 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında okulumuzda  yapılacaktır.
Başvuru sürecinin tamamlanması için; 50.-TL YGS ücretinin 05 -20 Ocak 2015 tarihleri arasında

Ziraat Bankası’nın                               ATM ve İnternet bankacılığı,
Halkbank’ın                                         ATM ve İnternet bankacılığı,
Akbank’ın                                            tüm şubeleri, ATM ve İnternet bankacılığı,
Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın      tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Türk Ekonomi Bankası’nın                tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı,
Tüm PTT işyerlerine veya ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/ banka kartı ile de  yatırılabilecektir.
Başvuru işlemi esnasında fotoğraf çekileceğinden öğrencilerimiz başvurularını bizzat yapacaklardır.
** Adayların başvuru ücretlerini yatırırken banka görevlisine, öğrencinin T.C. Kimlik Numarasını, adı ,soyadını ve gireceği sınavın(YGS) adını vermeleri yeterlidir..
*** 2015 YGS’ye başvuru yaptığı halde süresi içerisinde sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları tamamlanmamış olacağından başvuruları ÖSYM tarafından işleme alınmayacaktır.

ÖSYM BASIN DUYURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

2015 ÖSYS KILAVUZU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.