TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ JUNIOR ENKA FORUM’UNDAYDI

YÜZME BRANŞINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA GİDİYORUZ.
9 Mayıs 2017
7 Mayıs Pazar günü TOEFL sınavları gerçekleştirilmiştir.
9 Mayıs 2017

28-29 Nisan tarihleri arasında 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden Bahar Güpgüpoğlu, Berat Berkdemir, Buğra Telcioğlu, Nilsu Salgın, Ozan Durmazer ve Atilla Başkol İngilizce Öğretmenimiz Fulden Özkan Seyfeli’nin rehberliğinde İstanbul’da düzenlenen 1. Junior Enka Forum’una katılmışlardır. Türkiye’den çeşitli okulların katıldığı bu forumda öğrencilerimiz İngilizce’yi kullanarak Sosyal Haklar, Çevre, Kültür ve Sanat, Kültür ve Eğitim, Dış İlişkiler, ve İnsan Hakları konuları üzerinde çalışmalar ve araştırmalar yapmışlardır. Öğrencilerimiz aynı zamanda yaptıkları çalışmalar sonucunda edindikleri düşüncelerini parlamento ciddiyetinde ifade etme ve tartışma fırsatı yakalamışlardır. Ayrıca öğrencilerimiz katıldıkları forum sayesinde takım olarak çalışmayı, analiz ve sentez yapabilmeyi ve ortak akıl oluşturabilmeyi deneyimler iken hem eğlenmişler hem de yeni dostluklar edinmişlerdir. Bu dostlukların içerisinde TED ailesinde yer alan diğer okullarımızdan da öğrencilerin yer alması bizlere bir kez daha aidiyetlik duygusu yaşatmıştır. Bizler foruma katılım sürecinde desteğini esirgemeyen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor öğrencilerimizi kutluyoruz.