TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR’DE

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
19 Mayıs 2015
TED Kayseri Koleji Ortaokulu Öğrencilerinin Dört Mevsim Adlı Şiir Dinletisine Katılımlarınızı Bekleriz
21 Mayıs 2015

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi’ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube Rehber Öğretmenleri eşliğinde 15 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleştirdi.
Gezi; saat 12.00’de Anıtkabir’de “ Resmi Törenle” başladı. Okul Müdürümüz Raci ÜLKE, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz mozale’ye çelenk sundular. “Anıtkabir Özel Defter”ine Okul Müdürümüz duygu ve düşüncelerini yazdı.
Yüce ATAM,
Çağdaşlığın ve ilericiliğin savunucusu, yarınların güvencesi TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları öğretmen ve öğrencileriyle size olan bağlılığımızı ve saygımızı yinelemek için huzurunuzdayız.
İlke ve devrimleriniz ile Cumhuriyet’e yürekten bağlı TED MEŞ’ALELERİ olarak size layık olmaya, açtığınız yolda ilerlemeye kararlıyız.
Emanetlerinizi sonsuza dek korumak, gösterdiğin hedefe ulaşmak azmiyle yüksek anınız önünde saygıyla eğiliyoruz.
Daha sonra Tabiat Tarihi Müzesi gezildi.
Saat 22.30’da okul bahçemizde sona eren gezimiz; öğrencilerimizin bilgi ve birikimlerinin artması bakımında çok yararlı olmuştur.