TED KAYSERİ KOLEJİ LİSESİ KAZANIM TELAFİ PROGRAMI

13 Mart 2017
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN 96.KABUL YIL DÖNÜMÜ
13 Mart 2017

TED Kayseri Koleji Lisesi öğrencilerine 06/03/2017 tarihinde uygulanan KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI (KDS) sonuçları  K12net öğrenci bilgi sisteminde yayınlanmış olup, sınav karneleri öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Uygulanan sınav sonrasında öğrencilerimizin eksik olduğu kazanımlarını telafi etmek ve yazılı öncesi son hazırlıklarını yapmaları için kazanım telafi çalışmaları  planlanmıştır.

Telafi programımız 16:20-17:50 arasında 2 ders şeklinde yapılacaktır. Çalışmalarımız kazanımlar düzeyinde istenilen yüzdenin altında olan öğrencilerimize yapılacaktır. Belirlenen öğrencilerimize işlenecek  konular  ve derslerin saati SMS yoluyla duyurulacaktır.

Fakat ismi etüt listesinde olmamasına rağmen işlenecek konuları dinlemek isteyen öğrencilerimiz kontenjanını uygun olması halinde derslere katılabilirler.