TED KAYSERİ KOLEJİ BURSA EMİNE ÖRNEK KOLEJİ IV. ULUSAL FORUMU’NDA

Öğrencilerimiz Dünya Çapında Geçerliliği Olan 2015 Cambridge ESOL ve IELTS Sınavlarında Üstün Başarı Göstererek Düzenlenen Muhteşem Törenle Sertifikalarını Aldılar
15 Ekim 2015
8.Sınıflar TEOG Farkındalık Sunumu Yapıldı
16 Ekim 2015

Bursa Emine Örnek Koleji tarafından 09-12 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen Ulusal Foruma, okulumuz Müzik Öğretmeni Eren TOKMAK rehberliğinde 13 öğrenciyle katıldı.
Oryantasyon, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları, genel kurul gibi aktivitelerden oluşan foruma birçok okul katılım sağladı.
Sivil Hak ve Özgürlükler, Çevre, Eğitim, Adalet,İnsan Hakları , Anayasal Haklar, Çocuk Hakları, Dış İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Sağlık ve Güvenlik, komitelerinin olduğu forumda, öğrenciler bir araya gelerek ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.
Öğrencilerimizin bireysel anlamda öne çıktıkları,güzel paylaşımlarda bulundukları bir gençlik forumu oldu.