TED KAYSERİ KOLEJİ AİLESİ OKULUMUZDA DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED Kayseri Koleji Ana F Sınıfı öğrencilerimizle hava alanına inceleme gezisi düzenledik
8 Nisan 2015
II. Dönem Lise Veli Toplantı Tarihleri için tıklayınız
9 Nisan 2015

07.04.2015 Salı günü, saat 20.00’de okumuz yemek salonunda düzenlenen yemekle,TED Kayseri Koleji ailesi bir araya geldi.
Vakıf yönetim kurulu üyelerimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte, 2011-2015 döneminde görev alan yönetim kurulu üyelerimize;  Sayın Ender BATUKAN, Sayın Muharrem KAŞIKCI, Sayın Halit ÖKÇESİZ, Sayın Suat ALTMIŞYEDİOĞLU, Sayın Naim TİRİTOĞLU, Sayın Murat KÖMÜRCÜ, Sayın Alper Tunga SOYLU ve Sayın Cenk KARAGÖZ ’e sağladıkları değerli katkılardan dolayı Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR tarafından teşekkür plaketleri verildi ve 2015-2019 dönemi Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz kısaca tanıtıldı.
Biz de; düzenlenen akşam yemeğinde bizi bir araya getiren başta Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız  Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR’a, Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’ e ve kendilerinin nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
2015-2019 dönemi Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimize,  yeni görevlerinde başarılar diliyoruz ve tüm TED Kayseri Koleji ailesi için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

2015-2019 Dönemi Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz;
Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR (Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı)
Ender BATUKAN(Vakıf Yönetim Kurulu 2.Başkanı)
Muharrem KAŞIKÇI(Yönetim Kurulu Sayman Üyesi)
Mehmet ERCİYES(Yönetim Kurulu Sekreter Üye)