TED KAYSERİ KOLEJİ 4. ULUSAL GENÇLİK FORUMU

SANAL DÜNYADA GÜVENDE MİYİZ?
2 Kasım 2017
TED KAYSERİ KOLEJİ 4. ULUSAL FORUMU (TEKUF 4) BAŞLADI
3 Kasım 2017

TED KAYSERİ KOLEJİ 4. ULUSAL GENÇLİK FORUMU

Sayın TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Mensupları,

TED Kayseri Koleji Ulusal Gençlik Forumu, lise öğrencilerinin belli komiteler içinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmalarını ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayacak ulusal bir konferanstır. Tartışacakları konular Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel sorunları olacaktır.

TED Kayseri Koleji Ulusal forumu, 03-06 Kasım 2017 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecektir. Şehrimiz Kayseri’de dördüncü defa düzenlenecek olan bu forum, takım kurma çalışmaları, komite çalışmaları, genel kurul aşamalarını içerecektir. Her komitenin kendi konusu olup, forumun çalışma dili Türkçe olacaktır.

Okulumuz 9, 10, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin bir projesi ile lise gençleri arasında ülkemiz ve dünyamızdaki güncel konular hakkında farkındalık yaratma ve sorunlara ortak çözümler üretebilme yetilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Değerli katılımlarınızı diliyoruz.

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI