TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNA(TİUF) KATILDIK

18 Şubat 2019
“YAŞAMA YOL VER!”
18 Şubat 2019

TED İstanbul Koleji’nin  8-11 Şubat 2019 tarihlerinde onuncusunu düzenlediği  TİUF’a  TED Kayseri Koleji Lisesi olarak 14 öğrenci ve  2 öğretmen ile katıldık.

Katılımcılara özgür bir tartışma ortamı sunan bu çalıştay ile; bu alana ilgisi olan öğrencilerimizin, sistematik ve bilimsel çalışmalarda kendisini kişisel ve kültürel anlamda geliştirmesi, organizasyon, yönetim bilgi ve becerilerinin test edilmesi,üniversite ve sonraki mesleki yaşantılarında araştırmacı, sorgulayıcı ve çözüm üretici bir bakış açısı kazanması hedeflenmiştir. Farklı okullardan ve üniversitelerden gelen öğrencilerin ülke ve dünya sorunlarının çözümünde ortak bir payda oluşturduğu  çalıştay,  katılımcıların kendi tercihleri ile seçtikleri komitelerde dağılıp tanışma ortamı ile 8 Şubat Cuma günü başlamış ve dört gün süren yoğun bir çalışma temposunun ardından  11 Şubat Pazartesi günü kapanış töreni ile son bulmuştur.

Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.