TED AİLESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ TÖRENLERLE KUTLADI

BAŞARI SERTİFİKALARIMIZI VE YEŞİL BAYRAĞIMIZI İKİNCİ KEZ ALDIK!
25 Kasım 2014
Okulumuzda İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi
27 Kasım 2014

TED Kayseri Koleji Ailesi, Öğretmenler Gününü coşkulu etkinliklerle kutladı.
Kutlamalar, 22 Kasım 2014 Cumartesi akşamı Radisson Otel’de başladı. Vakıf Yönetim Kurulumuzun öğretmenlerimiz için düzenlediği yemeğe, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve  Üyeleri, tüm öğretmenlerimiz,  ve TED Ailesi katıldılar. Törende TED Kayseri Koleji’nde 5, 10, 15, 20 ve 25. hizmet yılını tamamlayan öğretmenlerimize plaketler verilirken duygulu anlar yaşandı. Okulumuza emek veren emekli yöneticilerimiz de törene katılarak bizleri onurlandırdılar. Törenin en eğlenceli yanı, TED Kayseri Koleji öğretmenlerinin koro ve solo müzik sunumlarıydı. Öğretmenlerimiz müzik ve danslarıyla unutulmaz bir öğretmenler günü yaşadılar ve yaşattılar.
Ayrıca 24 Kasım Pazartesi Günü okulumuz konferans salonunda yapılan törende de “Başöğretmen Atatürk “ sunumu, şarkılar ve şiirlerle hem duygulu, hem de mutlu anlar yaşayarak öğretmenler günümüzü kutladık.
TED Ailesi olarak, Ulu Önderimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk’ümüzü eğitime hizmet etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor; Öğretmenler Günü kutlamalarında emeği geçen ve katkı veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.