TEB’Lİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ANKARADA ORYANTASYON PROGRAMINA KATILDIK

ŞEHİDİMİZ CENNET YİĞİT’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİK
22 Eylül 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ’NİN 50.KURULUŞ YILINDA KURUCUMUZ BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HUZURUNDAYDIK
26 Eylül 2016

Tam Eğitim Bursu Sınavı kapsamında burs almaya hak kazanarak TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında eğitimlerine başlayan öğrencilerimiz için TED Genel Merkezi’nin 23-25 Eylül 2016 tarihinde Ankara’da düzenlediği “Oryantasyon Programı” na okulumuz öğretmenlerinden PDR Uzmanımız Zeliha AKSOY ATAŞCI ve dokuz  öğrencimiz katıldı.
Türk Eğitim Derneği’ni ve Tam Eğitim Bursu Programını tanıtmak, birbirleriyle ve akademik sosyal takiplerini yapacak ekiple tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programa; TED okullarından da iki yüz atmış öğrenci katıldı.
Öğrencilerimiz program kapsamında öncelikle Anıtkabir ziyaretinde bulunarak mozoleye çelenk bıraktı. Öğrencilerimiz TED üniversitesinde kendileri gibi  burslu okumuş mezun olan büyükleriyle bir araya geldi. Genel Başkanımız Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun  konuşmasıyla süren program kapsamında; öğrencilerimiz çocuk haklarıyla ilgili beyin fırtınası yaparak akabinde resim çalışması etkinliğine katıldılar. Çok renkli ve güzel geçen   oryantasyon programı 25. Eylül  tamamladı.