30 Oca

Ortaokul rehberlik servisi tarafından organize edilen ,28 Ocak tarihinden itibaren başlayan  ‘’Aile Katılımlı Zeka Oyunları Atölyemiz’’ eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Her gün birbirinden farklı kazanımı olan etkinlikler yaparken ilk amacımız: öğrencimizin ailesiyle birlikte zaman geçirerek her anlamda gelişimini bir çok yönden etkileyen  telefon, televizyon ve tabletten uzaklaşarak kaliteli vakit geçirmesini sağlamaktır. Bu atölye çalışmalarındaki amaçlarımızdan biri de katılımcılarımıza  zeka oyunlarının; kişiye çabuk karar verme,  çözüm odaklı düşünme, bir sonraki aşama hakkında fikir yürütme ve öngörme,  araştırmacı, sorgulayıcı bir bakış açısı benimseme,  olasılıkları hesaplama,  kişilerin dikkat ve konsantrasyon seviyelerini arttırma  gibi birçok edinimleri  kazandırmaktır.

Dolu dolu geçen atölyemiz 1Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir.