TARSUS AMERİKAN KOLEJ EĞİTİM FORMU

50.YIL ETKİNLİK KOMİTESİ İLK TOPLANTISINI YAPTI
29 Mart 2016
SENİN YAZ’,IN EN GÜZELİ OLACAK!
30 Mart 2016

TED Kayseri  Koleji olarak  on bir  delege ve  bir gazeteci, öğretmenimiz Gülgün Kalpakçı’nın danışmanlığında Tarsus Amerikan  Koleji’nin  ev sahipliği yaptığı  eğitim formuna katıldı.

25-28 Mart  2016 tarihleri arasında  gerçekleştirilen TACEF, oryantasyon oyunlarıyla başladı.  Komiteler oluşturuldu.  Öğrencilerimiz;  ekonomi, insan hakları, uluslararası ilişkiler,kültür, ulaşım, eğitim ve enerji  komitelerinde  delege olarak görev aldı. Dört gün süren TACEF’in  sonunda  taslaklar  sunuda, düşünceler tartışıldı  ve  üç öğrencilerimizin görev aldığı insan hakları komitesi en yüksek kabulü aldı.

Öğrencilerimizin  yeni arkadaşlar  kurmasını ve kendilerini ifade etme ortamları bulacakları yeni forumlarda görüşmek dileğiyle. TED Kayseri kolejini en  iyi şekilde  temsil eden   öğrencilerimize              teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.