TARİH VE COĞRAFYA  BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Okul Öncesi Öğrencilerimizin Hazırladıkları "Çiçekler Solmasın" Adlı Yıl Sonu Gösterimize Sizleri Bekliyoruz
11 Mayıs 2015
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında 5. Sınıflarda Uygulanacak YABANCI DİL AĞIRLIKLI HAFTALIK DERS PROGRAMI
12 Mayıs 2015

Sosyal Bilgiler  zümremizin düzenlendiği ,Tarih ve Coğrafya  Bilgi Yarışmasına  9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz  katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalarda sınıflar  sorulan  soruları başarıyla cevaplayarak  finale yükseldi. Yarışmanın finali,11 Mayıs 2015 Pazartesi  günü okulumuz konferans salonunda yapıldı.
Hazırlanan final programında, kıyasıya mücadele eden sınıflarımız her soruya doğru cevabı verebilmenin heyecanını yaşadı. Öğrencilerimizin hazırladığı video sorular  ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Fazıl Ahmet BAHADIR’ın  şiiri  programa  renk kattı.
Heyecanla geçen yarışma sonunda  müzik dinletisiyle de eğlenceli dakikalar yaşandı. Yarışmayı 10. Sınıflar  başarıyla tamamlayarak  birinci  oldu. Program yarışmacılarımıza başarı sertifikalarının verilmesiyle son buldu.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor , tarih  ve coğrafya konusunda öğrencilerimizi bilinçlendiren ve yüreklendiren  Tarih Öğretmenimiz Mustafa Lütfi ÇETİN’e ve Coğrafya Öğretmenimiz Nazan ŞAHİN’e  teşekkür ediyoruz.