TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ORYANTASYON PROGRAMINDAYDI

12. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
2 Ekim 2014
Sayın Velimiz; 10. ve 11. Sınıflara yönelik Hafta Sonu Kursu Duyurusu İçin Tıklayınız.
9 Ekim 2014

Tam Eğitim Bursu Sınavı kapsamında burs almaya hak kazanarak TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında eğitimlerine başlayan öğrencilerimiz, 27 Eylül 2014   tarihinde Ankara’da düzenlenen “Oryantasyon Programı’nda diğer okullarımızdaki Tam Eğitim Burslu öğrencilerle bir araya geldi.
Türk Eğitim Derneği’ni ve Tam Eğitim Bursu Programını tanıtmak, birbirleriyle ve akademik sosyal takiplerini yapacak ekiple tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programa; okulumuzdan  üç  öğrencimiz,  yirmi yedi  TED okulundan da  doksan yedi öğrenci  katıldı.
Öğrencilerimiz program kapsamında öncelikle Anıtkabir ziyaretinde bulunarak mozoleye çelenk bıraktı.  Genel Başkanımız Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun açılış konuşmasıyla süren program kapsamında; öğrencilerimiz dans, drama ve kâğıt katlama etkinlikleriyle bir araya gelerek oryantasyon programını tamamladı.