TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ORYANTASYON PROGRAMINDA

19 Ekim 2015
12. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
19 Ekim 2015

Tam Eğitim Bursu Sınavı kapsamında burs almaya hak kazanarak TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında eğitimlerine başlayan öğrencilerimiz için TED Genel Merkezi’nin 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da düzenlediği “Oryantasyon Programı” na okulumuz öğretmenlerinden PDR Uzmanımız Recep Saygın TUTKA ve dört öğrencimiz katıldı.
Türk Eğitim Derneği’ni ve Tam Eğitim Bursu Programını tanıtmak, birbirleriyle ve akademik sosyal takiplerini yapacak ekiple tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programa; okulumuzdan dört öğrencimiz, otuzbeş TED okulundan da yüz kırk beş öğrenci katıldı.
Öğrencilerimiz program kapsamında öncelikle Anıtkabir ziyaretinde bulunarak mozoleye çelenk bıraktı. Genel Başkanımız Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun açılış konuşmasıyla süren program kapsamında; öğrencilerimiz dans, drama ve kâğıt katlama,“Beden Perküsyonu ve Akıl Oyunları” etkinlikleriyle bir araya gelerek oryantasyon programını tamamladı.