TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ORYANTASYON PROGRAMINDA

28 Eylül 2018
Beden Eğitimi ve Spor Derslerinde Fiziksel Uygunluk Testlerine Başladık
2 Ekim 2018

Tam Eğitim Bursu Sınavı kapsamında burs almaya hak kazanarak TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında eğitimlerine başlayan öğrencilerimiz için TED Genel Merkezi’nin 29 Eylül 2018 tarihinde Ankara’da düzenlediği “Oryantasyon Programı” na okulumuz öğretmenlerinden PDR Uzmanımız Zeliha AKSOY ve 4 öğrencimiz katıldı.

37 TED Okulundan 152 yeni öğrencimizin yanı sıra, 38 öğretmenimiz ve 31 Tam Eğitim Burslu üniversite öğrencimizin de katıldığı oryantasyon programı, TED Genel Sekreteri Banu Konuksay’ın Heyet Başkanı olarak katıldığı Anıtkabir resmi töreni ve öğrencilerimizin mozoleye çelenk bırakması ile başladı. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun TED Üniversitesi’nde öğrencilere yaptığı konuşma ile devam eden program kapsamında, Tam Eğitim Bursu Sistemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Üniversite eğitimlerine Tam Eğitim Bursu ile devam etmekte olan üniversite öğrencilerimizin kendilerini ve bursluluk serüvenlerini anlattıkları bir oturumun da gerçekleştiği program, tüm öğrencilerle birlikte “Geleceği Mektuplar” yazılması ile sona erdi.