TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ BİR ARAYA GELDİ

2015 Dünya Nobel Barış Ödülü Sahipleri Zirvesi Etkinliğine Katıldık
6 Kasım 2015
SINAV HEYECANLI BİR SÜREÇTİR…
9 Kasım 2015

Tam Eğitim Bursu, Türkiye genelinde yapılan merkezi sınav ve sonrasında gerçekleştirilen mülakatlarla (ev ziyaretleri) öğrencilerin seçildiği, öğrencilerin sadece okul ücretleri değil; cep harçlığı, servis, yemek, kitap-kırtasiye, kıyafet, yatılı ise pansiyon giderleri olmak üzere tüm eğitim masraflarının karşılandığı oldukça önemli bir burstur. Sisteme girmeye hak kazanarak TED Okullarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin, üniversite eğitimleri boyunca da bursları devam etmektedir.
Tam Eğitim Bursu’nu almaya hak kazanmış, üniversitede okumakta olan öğrencilerimiz ile okulumuzdaki öğrencilerimizi 05.11.2015 Perşembe günü bir araya getirdik. Tanışma oyunlarıyla başlayan toplantımızda öğrencilerimiz büyükleriyle eğlenceli bir atmosferde bilgi alışverişinde bulundu.