17 Nis

Bu yıl 90. yaşını kutlayan Türk Eğitim Derneği, kuruluş amacının başında yer alan, maddi olanakları yetersiz, başarılı öğrencilere verdiği burs programı çerçevesinde 38 okulunda Tam Eğitim Bursu ile okuyan 690 öğrencisi ile Bahar Kampı’nda bir araya geldi.  Kampa okulumuzdan müzik öğretmenimiz Eren TOKMAK, PDR uzmanlarımız Pınar OTÇIKIN ve Meltem ÖZYURT gözetiminde 11 ortaokul, 14 lise olmak üzere toplam 25 Tam Eğitim Burslu öğrencimiz katıldı. Açılış partisiyle başlayan kamp programı, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sn. Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun konuşmasıyla devam etti.

3 gün boyunca süren kampta öğrenciler tiyatro, sinema, sanat atölyesi, yemek atölyesi ile sanat ve spor etkinliklerinde eğlenirken, başarılı televizyon yapımcısı Elif Dağdeviren söyleşisi ile öğretici ve yaratıcı iş alanlarına dair fikirler edindiler.

Kamp programı son gece sahilde yakılan ateş ve müzik eşliğinde Kapanış Partisi ile sonlandırıldı.