Sorumluluk Çalışmalarımız

4 Nisan 2014
Jimnastik İl Birincisi Okulumuzdan
7 Nisan 2014

“Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım.”

“En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır.”
“Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil.”
“Sorunlara dur demek istiyorsan, sorumlu ol.”
7E

Değerler Eğitimi çalışmaları doğrultusunda ikinci eğitim öğretim döneminin değerlerinden biri olan “SORUMLULUK” değerine ilişkin siz velilerimiz için broşür hazırlanmış ve öğrencilerimiz aracılığıyla iletilmiştir. Okul içerisinde de öğrencilerimizle yaptığımız çalışmalar çok boyutlu olarak sürdürülmüştür. Bu doğrultuda slogan ve sosyal sorumluluk projesi yarışmaları düzenlenmiştir. Sınıfların oluşturdukları sloganlar doğrultusunda “SORUMLULUK ŞEMSİYESİ” değerler eğitimi köşesinde yerini almıştır. Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kitap toplama kampanyası başlatılmış ve proje yarışmasında birinci olan sınıflar “AYIN SINIFI” olarak seçilmiştir.
Değerler Eğitimi Kuruluna, şube rehber öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından Çocuklarda Sorumluluk Bilinci Oluşturmak Konulu broşür  için tıklayınız.