YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

TEOG 1’DE GURUR TABLOMUZ
16 Ocak 2015

Sayın Velimiz

TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Kış Spor Okuluna kayıtlarımız başlamıştır.

TED Kayseri Koleji Beden Eğitim Öğretmeni ve Kayak Antrenörü Tuğba YOKSUL’un gözlemci olarak katılacağı kursta eğitim dahil tüm hizmetleri Bolkar Spor Kulübü tarafından, profesyonel ve lisanslı kayak öğretmenleri tarafından verilecek olup öğrenci kontenjanında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Kurs programı  iki dönem olarak planlanmıştır.

BİRİNCİ DÖNEM  :  26 Ocak 2015 – 30 Ocak 2015 (5 gün)
İKİNCİ DÖNEM     :  02 Şubat 2015- 06 Şubat 2015 (5 gün)

• Kayak ve snowboard kursumuz en az 10 kişi başvurduğu takdirde yapılacaktır.
  • Eğitimler, öğrencilerin yaş ve seviyeleri göz önüne alınarak gruplara ayrılarak uygulanacaktır. Gruplarda en az 8 en çok 12 öğrenci olacaktır.
  • İlk gün saat 08.30’da okul bahçesinde toplanarak servislerle Erciyes Dağı eğitim pistine hareket edilecektir. Diğer günler ulaşım servislerle evden eve sağlanacaktır.
  • Velilerimiz için servislerle çıkış önceden kayıt yaptırmak şartıyla ilk gün ücretsiz olup,dönem süresince gidecek velilerimiz  için ise toplam 50 tl olacaktır.
  • Ulaşım Mini Tur firmasıyla yapılacak olup servisler kış şartlarına uygundur.
  • Velilerimize Bolkar Mağaza alışverişlerinde % 20 indirim uygulanacaktır.
  • Eğitim Tekir Kapı ve Hisarcık Kapı Bölgelerinde yapılacaktır.

KURS ÜCRETLERİ

KAYAK VEYA SNOWBOARD TAKIMI  OLMAYAN:   650,00 TL

KAYAK  VEYA SNOWBOARD   TAKIMI    OLAN     : 550,00  TL

Ücrete dahil hizmetler:

Ulaşım, Yemek,, Gözetmen Öğretmen, Kayak Öğretmeni ,Yardımcı öğretmen, SkiPass ( Telesiyej-Gondol-Yürüyen Bant), Kayak takımı (  Kayak ya da snowboard-Ayakkabı-Baton), Kask

KURS KAYITLARI:

Öğrencimizin kursa kaydı, İlkokul Kısmı Müdür Yardımcısı Oğuz PAYAS’a veya Lise kısmı Müdür Yardımcısı EROL DEDE’ ye   kayıt formu ve ücreti teslim edilerek yaptırılabilecektir.

Not:

• Başvurular 19 OCAK-23 OCAK 2015 tarihleri arasından yapılacaktır.

Raci ÜLKE                                                                                                               Arif Sırrı ŞİRİN
İlkokul-Ortaokul  Müdürü                                                                                                 Genel Müdür
Lise Müdürü

VELİ İZİN VE SAĞLIK İZİN BELGESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Slayt1