SHREK THE MUSICAL

11 Mayıs 2016
YÜZÜCÜLERİMİZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE..
13 Mayıs 2016

Her yıl olduğu gibi TED Kayseri Koleji Lisesi İngilizce Drama Kulübü öğrencileri tarafından bu yıl da eğlenceli bir müzikal sahneledi.  11 Mayıs Çarşamba 2016 günü seyirciyle buluşan SHREK THE MUSICAL adlı iki sahneden oluşan bu komik ve eğlenceli müzikal, içerdiği şarkılarla seyircinin beğenisini toplamıştır. İngilizce Öğretmenimiz Sinem YÖRENÇ tarafından yürütülen tiyatro, karakter tiplemeleriyle de seyirciyi kahkahaya boğmuştur. Öğrenciler tiyatro çalışmaları ve hazırlıkları esnasında çok önemli ölçüde dil ve iletişim becerileri geliştirmişlerdir. Ayrıca öğrenciler seslendirdikleri şarkılar ve oynadıkları karakterler sayesinde de çok akıcı bir şekilde konuşma ve telaffuz becerileri kazanmışlardır.