SENİN YAZ’,IN EN GÜZELİ OLACAK!

TARSUS AMERİKAN KOLEJ EĞİTİM FORMU
30 Mart 2016
NEŞE ERBERK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ
30 Mart 2016

Günümüzde 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları sunan Türk Eğitim Derneği, TED Okulları öğrencilerine özel olarak hazırlanan 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı’nı Uluslararası Okul–Dışı Eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları ile beraber sunuyor. Bu program ile öğrencilerin yaz döneminde sosyal ve sportif gelişimlerinin devam etmesi, eğlenirken yeni arkadaşlıklar kurmaları ve TED ruhunu pekiştirmeleri hedefleniyor.

5,6 ve 7. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerine yönelik olarak planlanan 23-30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI, öğrencilerimize tanıtıldı.

Kampa katılmak isteyen öğrencilerimizin kayıt başvurularını 1 Nisan 2016 Cuma saat 16.00’ ya kadar Ortaokul Müdür Yardımcımız Yonca MARAŞLI’ya iletmeleri gerekmektedir.

Not: Kontenjanlarımız Sınırlıdır1