26 Şub

Okulumuzun Robotik Kulübü bünyesinde kurulan TALENTED Robotik Takımı , Bilim Kahramanları Derneği tarafından bu yıl 15. si düzenlenen FLL Robotik Turnuvasına ikinci kez katıldı.

5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerden oluşan on kişilik takımımız Takım Koçu Matematik Öğretmeni Erkan URAL, Danışman Öğretmenlerimiz Fen Bilimleri Öğretmeni Emrullah DAĞLI ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Merve ERİŞEN rehberliğinde uzun ve yorucu çalışmalar neticesinde turnuvaya hazırlandılar.

Takımımız 23 Şubat 2019 tarihinde Ankara’da düzenlenen 3. Yerel Turnuva’ya katılarak hazırladıkları proje, takım çalışmalarını yansıtan öz değerler ve robot performansları ile okulumuzu başarı ile temsil etti.

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Hakan BİLGİN’in yaptığı yarışmada farklı jüriler karşısında projelerini sunan , yaptıkları robot ile tüm katılımcıların takdirini kazanan öğrencilerimizi yürekten kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.