POTADA BAŞLAYAN DOSTLUK LİSELERARASI BASKETBOL TURNUVASI ŞAMPİYONUYUZ!

SAĞLIKLI BESLENME VE OBEZİTE SEMİNERİ VERİLDİ
14 Kasım 2016
ATATÜRK KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI
14 Kasım 2016

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen ‘Tükenmez Kalemle Yazılan Düşler’ projesi kapsamında düzenlenen Potada Başlayan Dostluk Liselerarası Basketbol Turnuvası sona erdi.

Öğrencilerin farklı sosyal kültürel çevreden katılımcıların spor aracılığıyla tanışıp kaynaştırılması, kişisel özgüvenlerinin geliştirilmesi ve toplumla yasama bilincinin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen liseler arası basketbol turnuvası, 2 hafta sürdü.

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulunda oynanan final maçına, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Hasan Köse, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Tatlı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar, Okulumuz Genel Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, Müdür Yardımcımız Erol DEDE  ve basketbolseverler katıldı.

Turnuvada okulumuz lise genç erkek basketbol takımı  şampiyon olurken, Sami Yangın Anadolu Lisesi ikinci, Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Turnuva bitiminde düzenlenen törenle, dereceye giren takımlara kupa verildi.

Turnuva sonunda şampiyon olan lise genç erkek basketbol takımı  öğrencilerimiz kendilerine verilen hediyeleri, 16 takım arasından Fair Play ödülüne layık görülen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü basketbol takımına hediye etti. Şampiyon olan öğrencilerimizi bu anlamlı ve duygulu davranışlarından dolayı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.