“OXFORD BIG READ” YARIŞMASI

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı MEB İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Seminerlerimiz Tamamlandı
28 Nisan 2015
Çevre Koruma ve Geri Dönüşüm Gezimiz
28 Nisan 2015

Öğrencilerimizin okul dışında kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Oxford University Press’in ülke çapında düzenlediği “Oxford Big Read” yarışmasına 7. sınıf seviyesinden 25 öğrenci katılmış olup 4 öğrencimiz İç Anadolu Bölgesi elemelerini geçmiş ve Türkiye genelinde yapılacak olan seçmelere finalist olarak katılmayı hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz istedikleri bir kitabı seçerek okumuş ve kitabın analizini yapmışlardır. Proje olarak başlatılan “Oxford Big Read” yarışması ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap incelemesi yaparak fikirlerini İngilizce olarak ifade etme becerilerini geliştirmek hedeflenmiştir.
İç Anadolu Bölgesinde yarışan finalistler
7-A Ekin ERDOĞAN