ORTAOKULDA KULÜP ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

2 Mayıs 2018
”Portfolyo Günleri ”
3 Mayıs 2018

TED Kayseri Koleji Vakfı Ortaokulunda öğrencilerimizin bilişsel, duygusal ve sanatsal gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı ve renkli sosyal kulüp çalışmalarıyla her yıl öğrencilerimizin hem eğlenip hem öğrenmeleri için vakit yaratıyoruz. Bu yıl toplam 28 farklı kulüp ile öğrencilerimizin ilgi duydukları alanda bilgi sahibi olmalarına ve özel becerileri kazanmalarına olanak sağlandı. Kulüplerimiz kulüp rehber öğretmenlerimizin yönlendirmeleriyle yıl boyunca emek vererek çeşitli ürünler ve sunumlar ortaya çıkardılar.

27 Nisan 2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz kulüp şenliğinde kulüplerimiz hazırladıkları sunumları, videoları ve drama gösterilerini sergilediler. Ayrıca pano ve masalarda öğrencilerimizin el emeği ile yaptıkları çalışmalar sergilendi. Okulumuz aşçılık kulübünün hazırladığı yiyecek, içecek servisiyle zenginleşen kulüp şenliğimiz oldukça renkli ve eğlenceli geçti. Tüm kulüp öğrencilerimizi emeklerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Kulüplerin oluşturulmasında, devamsızlıklarının takibinde ve kulüp şenliğinin hazırlanmasında emeği geçen ortaokul idaresine, rehberlik servisine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.