ORTAOKUL YABANCI DİLLER FESTİVALİ

28 Mayıs 2018
BEYAZ BAYRAKLARIMIZ VE BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKALARIMIZ YENİLENDİ
28 Mayıs 2018

Ortaokul İngilizce ve Almanca Zümreleri bu yıl 8. Yabancı Diller Festivalini 14 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirmiştir. Festivalimizde düzenlenen: Celebrity Corner etkinliği ile dünyaca tanınmış bireylerin öğrencilerimiz tarafından fiziksel olarak tanıtılması ve kendileri ile ilgili bilgi aktarması, World Cuisine etkinliği ile farklı kültürlere ait yemekler, Catch the Music etkinliği ile şarkı yarışması ve dans gösterileri, Hobby Corner etkinliği ile öğrencilerimizin kendilerine ait koleksiyonlarını tanıtımını, İngilizce Oyunlar; Riddle the Basket (basket atma ve bilmece söyleme etkinlği), Scrabble,  Gift Catcher (halka ile hediye yakalama), Almanca oyunlar; Memory (Saatler ile ilgili hafıza oyunu ve aktiviteler), Puzzle (Almanya haritası),  Dobble Spiel (Sayılar) Trimino ( Kelime eşleştirme) ve Halka atma oyunu etkinlikleri ile öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de İngilizce dil becerilerini artırdılar. Festival sonunda elde edilen gelir, 10.000 Genç Meşale Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimize bağışlanmıştır.